![]() |
|
|
#2 |
![]() ![]() |
aa kendine haksızlık edion bencee
![]() sen tipsiz görmemişin
İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.( لا ). İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmelibağrına.( ج ). İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli.( ا ). İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli.(ك). İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebess.........üm edebilmeli.(ت ). İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını |
|
|
Share
|
|
|
#4 |
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
![]() ![]() |
anam sen tipsiz ne demek onu bimiyorsun herhalde
vallaha gayet normalsin ^^
•Gitmeyi ögrettiler bana nasildir Kalmak? Nasildir bir gögüste endisesiz uyumak? Bakma bana o gözlerle aci¤¤¤¤¤ •Günesin dogmamasini istiyorum nedendir sence? Bilmek istemiyorum gercekleri belki canimi acitacagini biliyorum eger dönüp bakarsam gecmise •Uzaklara bakar oldu gözlerim belki döner gelirsin, belki bensizligi cekemezsin. ozaman bende seni ayni yerde bir ömür beklerim• |
|
|
Share
|
|
|
#6 |
![]() ![]() |
dimi yani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden.( لا ). İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmelibağrına.( ج ). İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli.( ا ). İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli.(ك). İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebess.........üm edebilmeli.(ت ). İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını |
|
|
Share
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
bu kendine tipsiz diosa ben resim asla koymam
|
|
Share
|
![]() |
| Şu An Bu Konuyu Görüntüleyenler : 1(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|