![]() |
|
|
#1 |
![]() ![]() |
Çok karışık bir roportaj oldu her telden . . . BaşLıoruz ![]() ![]() ![]() OzLeMCe : Biz seni zaten tanıyoruz, foruma misafir olarak giripte seni tanımak isteyenlere anlat kendini Krizantem:sen iste yeterki bebeküm ![]() (: ama kelimelerle anlatılcak biri degilim :p ![]() OzLeMCe : Okul falan var mı Krizantem: okul bu sene bitti şükür üniv OzLeMCe : Yüzüne her baktığında huzur bulduğun kişi ? ![]() Krizantem: ANNEM ve son zamanlarda bana huzur veren birisi daha var ![]() OzLeMCe : Çok keşke sözcüğü kullanır mısın ? Krizantem: evet cok kullanıyordum her nekadar keskeleri cıkarcam hayatımdan desemde olmuyor ama eskisi gibi keskelerim yok artk![]() OzLeMCe : Neyi acımadan silersin? Krizantem: beni sileni .. ![]() ya da cok büyük acılar yasatanları.. OzLeMCe : Son günlerde alıp verilen avannntarlar için ne diosunuz bu etkinlikler çoğaltılmalı mı Krizantem: nihahaha OzLeMCe: PC nin son durumu hakkındaki düşüncelerin neler Krizatem:pc min son durumu cok vahim format atarken d yi silmişim herseyim gitti bide drever mi ne haltsa o cd yktuOzLeMCe: Sabahları kaçta kalkıon Krizantem: genelde ck erken kalkarım saat belli olmuo degişyo diyorum özlem kalkmıstr bnde kalkayım diyorum OzLeMCe: hayatındaki bi bölümü silme şansın olsa neresini silerdin? ![]() Krizantem: silcegim cok yerleri cıkardı eminim ama 13 yıl önceyi silerdim ilk...OzLeMCe: Hangi ülkede yaşamak istersin neden.. ![]() Krizantem: hangi ülke oldugu cok önemli degil yasadıgım ülkede sevdklrm yanımda olsun ve huzur bulaym yeter birde sessiz sakin ve huzurlu özgür bir ülke olsn OzLeMCe : Çok konuştum son olarak sevgini bana verecek misin Krizantem: sevgi almayı en cok hakedenlerdensin bebeküm ![]() cok tşk ederm özlemim sana eğlenceli güzel sorular hazırlamıssın zevkle cevapladım hepsini BAŞKA SORUSU OLAN VARSA ÇEKİNMESİN Bende teşekkür ediorum bebeyim
Share
|
| Diğer Mesaj Bir Alt Kademede | |
|
|
|
| OzLeMCe Adlı Üyeye Teşekkür Edenler = 5 |
@skMASALI (10-19-2009), KöMüR (10-19-2009), MySteRy (10-19-2009), nefret (10-20-2009), ~~*Krizantem*~~ (10-19-2009)
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
sabrettiğin için ben teşekkür ederim
![]()
Share
|
|
|
#8 |
![]() ![]() |
Müsait bi zmanda bu arada verdiğin sevgileri yüzüme vurma ![]() ![]() beğendiğine sevindim meleyim
Share
|
![]() |
| Şu An Bu Konuyu Görüntüleyenler : 1(0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|